Tilbake

Frokostseminar "Doing Business in Iran – preparing for opportunities"

Aktuelt | 03.05.17

Arrangement
Corporate og M&A
27 april 2017 holdt Simonsen Vogt Wiig et frokostseminar med tittelen "Doing Business in Iran – preparing for opportunities", med presentasjoner om ulike risikoer og utfordringer norske selskaper som ønsker å gjøre forretninger i Iran kan møte på.

Frokostseminar "Doing Business in Iran – preparing for opportunities"

Sanksjonslettelsene som fant sted 16. januar 2016 åpnet opp det største markedet som har entret den globale økonomien på mange år og førte til store investeringsmuligheter i en rekke sektorer som olje og gass, infrastruktur, luftfart, gruvedrift, vann og fornybar energi.

Norske selskaper som ønsker å gjøre forretninger må imidlertid også være forberedt på en rekke risikoer og utfordringer. Vårt frokostseminar inneholdt følgende presentasjoner:

  • Senioradvokat Anita Gerdin fra vårt shipping- og complianceteam holdt en presentasjon over gjeldende sanksjoner.
  • Joachim Naham, styremedlem i The Governance Group, som tilbyr politisk risiko- og integritetsvurderinger i utviklingsland ga en presentasjon over risikoer og muligheter i Iran.
  • Encyeh Sadr, partner i Bayan Emrooz Lawfirm i Teheran, med omfattende erfaring innen forretningsjus, ga en presentasjon ulike aspekter tilknyttet Iran herunder investeringsmuligheter, iransk lovgivning og utfordringer ved å gjøre forretninger i Iran.

Hvis du er interessert i å gjøre forretninger i Iran, vi hos Simonsen Vogt Wiig kan sette sammen et team av advokater avhengig av hvilket forretningsområde du er interessert i, sammen med advokater fra vårt Compliance team som kan bistå med due dilligencerapporter and spørsmål relatert til sanksjoner, anti-korrupsjon og antihvitvasking så vel som koordinering av arbeidet med iranske advokater.

Hvis du har spørsmål eller ønsker at vi setter deg i kontakt med iranske advokater, vennligst kontakt senioradvokat Anita Gerdin.