Sunniva Kinsella har ekspertise innen finansiering, shipping og fornybar energi.

Sunniva har spesialkompetanse innen bank og finans og har bred erfaring med finansielle og andre prosjektbaserte strukturer innen shipping/offshore, fornybar energi og annen selskapsfinanansiering, herunder aktiva- og prosjektfinansiering, restrukturering, obligasjoner og kraftkjøpstransaksjoner. Hun har også finansregulatorisk spesialkompetanse med fokus på EU/EØS-rettslig lovgivning.

Hun bistår både nasjonale og internasjonale aktører og hennes arbeid dekker alle steg av prosjektene, inkludert strukturell og juridisk rådgivning, forhandling av dokumentasjon, bistand ved utbetaling av lån og fullbyrding av andre transasksjoner, re-forhandlinger, restruktureringer og tvangsinndrivelser.

I 2018 ble hun rangert som «up and coming» og en av «morgendagens ledere» i Kapitals kåring av Norges mektigste kvinner, og i 2021 ble hun kåret som vinner i Norge av Euromoney Legal Group i IFLR Rising Stars Awards Europe 2020.

Efficient, friendly and service minded. High quality on every document she has delivered.

- Legal 500
CV

Erfaring

2019 - (d.d.) Senioradvokat, Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig AS
2018 - 2019 Fast advokat, Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig AS
2014 - 2018 Advokatfullmektig, Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig AS

Utdanning

2013 Master i rettsvitenskap, Universitetet i Bergen Masteroppgave "Det EU/EØS-rettslige grunnlag for bankers filialvirksomhet"
2012 Certificate in International Finance Law, Queen Mary University of London