Tilbake

Vi søker advokater innen Corporate

Aktuelt | 06.07.18

Nyheter
Simonsen Vogt Wiig er i vekst og søker etter flere dyktige medarbeidere til vårt kontor i Bergen.

Vi søker advokater innen corporate

Simonsen Vogt Wiig er et av landets største advokatfirmaer med 180 advokater og leverer juridiske tjenester til næringslivet og det offentlige. Vi har kontorer i de største byene i Norge samt Singapore. Vårt kontor i Bergen arbeider lokalt, nasjonalt og internasjonalt, og kombinerer lokalkunnskap med bredde innen generell forretningsjus og spisskompetanse innen bl.a. sjørett, entreprise, skatterett, finansiering og arbeidsrett. Kontoret teller i dag rundt 30 advokater og holder til i Telegrafen, midt i hjertet av Bergen sentrum.

Vår avdeling for corporate har høy anerkjennelse i fagmiljøet og bistår både små og store aktører lokalt i næringslivet i Bergen, samt nasjonalt og internasjonalt. Til denne avdelingen søker vi 1 – 2 faglig sterke advokater. Det er ønskelig at du har 2-4 års relevant erfaring.

Kommersiell forståelse, internasjonal orientering og vilje til å yte service er grunnleggende for måten vi jobber på. Hos oss blir du del av et sterkt faglig og forretningsorientert miljø.

Som medarbeider hos oss forventer vi:
- solide juridiske kvalifikasjoner
- god skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk og engelsk
- en lagspiller med innsatsvilje for klienter og kolleger
- at du er løsningsorientert og evner å se helheten i den enkelte sak

Hva kan vi tilby deg?
- Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver
- Gode arbeidsbetingelser
- Gode muligheter for faglig og personlig utvikling

Søk stillingen her


Vi har alltid plass til dyktige medarbeidere, så dersom din kompetanse er på et annet fagområde, eller du ikke har erfaring, send oss gjerne en søknad likevel.