Arkiv

 • Frokostseminar arbeidsrett: Valg av ansatterepresentanter til styret

  Arbeidslivsteamet inviterer til frokostseminar fredag 8. september. Vi samler bedrifter som har behov for å vite mer om regelverket eller som ønsker å diskutere erfaringer og utfordringer fra egne valg.

 • Agenda - Solide entreprise- og underentreprise-kontrakter

  I samarbeid med Næringsforeningen i Stavanger-regionen inviterer Simonsen Vogt Wiig til frokostseminar om entreprise- og underentreprisekontrakter på Rosenkildehuset.

 • Frokostseminar 25/8: Personvern og rekruttering – ny lovgivning på trappene

  Personvernforordningen GDPR har vært på alles lepper i flere måneder, og 6. juli kom departementet med forslag til lov for å gjennomføre forordningen. Vi inviterer til frokostseminar 25. august der vi går gjennom lovforslaget.

 • Simonsen Vogt Wiig chairing the panel on "Regulating FLNG" at the Queen Mary University of London

  We are proud to announce that Simonsen Vogt Wiig partner Bjørn Erik Leerberg was invited to the Queen Mary University of London, Centre for Commercial Law Studies Global Shipping Law Forum - Shipping and Energy: the Role of Law, chairing the panel on Regulating FLNG, in July 2017.

 • Ny byggteknisk forskrift – TEK17

  1. juli 2017 trådte ny byggteknisk forskrift i kraft. Formålet med endringene er å gjøre forskriften enklere i bruk samt å bidra til å redusere byggekostnadene, særlig ved boligbygging. Forskriften angir minimumskravene til byggverk. Flere av disse kravene er lempet på og tydeliggjort i TEK 17. Som følge av lempingen er forskriften nå blitt mer fleksibel, og muliggjør i større grad de løsningene markedet ønsker. I denne artikkelen gir vi en oversikt over de mest sentrale endringene.

1-5 av 883 Neste