Arkiv

 • Endringer i aksjeloven § 8-10

  Regjeringen sanksjonerte i dag endringene i aksjeloven § 8-10 med ikraftredelse fra 1. januar 2020 (med unntak av annet ledd om mellombalanser). Lovendringen åpner på generelt grunnlag for at målselskaper kan bidra til oppkjøpsfinansiering, herunder ved å stille pant i målselskapenes eiendeler. Lovendringen innebærer imidlertid at unntaksforskriften, som eiendomsbransjen har nytt godt av, blir opphevet.

 • Finanstilsynet varsler økt oppmerksomhet på AIFMD-Rapportering

  Finanstilsynet varsler at det fra både deres og ESMA sin side vil bli økt oppmerksomhet på AIFMD-rapporteringen i 2020. Finanstilsynets ønsker videre å forbedre kvaliteten på innrapporterte AIFMD-data, og har derfor gjort endringer knyttet til rapporteringen. Altinn blir obligatorisk rapporteringsportal for selskaper med norsk organisasjonsnummer, og det innføres forenklet kvartalsvis rapportering for alle norske AIF-forvaltere med konsesjon. Vi vil i denne artikkelen redegjøre for rapporteringsplikten til norske AIF-forvaltere.

 • Frokostseminar i compliance 26. november 2019

  Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig AS ønsker velkommen til frokostseminar i compliance den 26. november 2019 – del 2 av 4.

 • ERP - systemer i skyen

  Gjennomføring av ERP-anskaffelser og valg av ERP–løsninger har forandret seg drastisk med ERP–løsninger levert som Software as a Service (SaaS). Skybaserte ERP–løsninger stiller langt større krav til kundens egen modenhet, kompetanse og forståelse enn tidligere.

 • Simonsen Vogt Wiig Bergen søker advokatfullmektig/ advokat

  Simonsen Vogt Wiig er et av landets største advokatfirmaer med mer enn 180 advokater og kontorer i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim, Tromsø og Singapore. Vi ser nå etter en advokatfullmektig/advokat innenfor havbruk til vårt kontor i Bergen.

1-5 av 1170 Neste