Forordningen vil ha virkning fra mai 2018 og innfører nye og skjerpede regler på flere områder og svært strenge sanksjoner (opp til 20 millioner Euro). På seminaret gir vi deg oversikt over de nye reglene og praktiske råd om hvordan virksomheten skal gå frem for å sikre etterlevelse. Det legges opp til god tid for spørsmål og diskusjon.

Foredragsholder, senioradvokat i Simonsen Vogt Wiig Thomas Olsen, har doktorgrad i personvern og leder advokatforeningens lovutvalg for IKT og personvern. Olsen er også en av forfatterne bak Personvernhåndboken (Gyldendal 2016).

Om frokostseminarene

Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig AS’ arbeidsrettsgruppe i Bergen arbeider med problemstillinger innenfor vanlig arbeidsrett, men er også sterkt engasjert innenfor forhold omkring skipsarbeidsloven. Vi inviterer til frokostseminarer i våre møtelokaler i “Telegrafen” Christies gt. 3a, 3 etg.

Seminarene henvender seg til ledere, mellomledere, deg med personalansvar, HR ledere og alle andre som ønsker faglig påfyll knyttet til arbeidslivets utfordringer og spilleregler.

Vi serverer kaffe og noe å bite i fra kl. 08:30, med faglig gjennomgang fra kl. 09:00 -11:00.

Seminarene er gratis. Flere av firmaets arbeidsrettsadvokater vil være tilgjengelige for en uformell prat før og etter seminarene. Ved spørsmål ta kontakt på arrangement.bergen@svw.no.

Påmelding