Den 1. juli i år trådte ny lov om statens ansatte i kraft (Statsansatteloven). Simonsen Vogt Wiig inviterer til frokostseminar hvor advokat og partner Trine Lise Fromreide vil gjennomgå den nye loven. Gjennomgangen er ment å gi en oversikt over endringer i forhold til tidligere lov. De organer/ virksomheter som omfattes av loven, må implementere det nye regelverket. HR sjef på NHH Norges Handelshøyskole, Elise Kongsvik, vil dele sin erfaring med, og lede oss gjennom, det implementeringsarbeid NHH har foretatt i forbindelse med den nye loven.

Påmelding

Om frokostseminarene

Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig AS’ arbeidsrettsgruppe i Bergen arbeider med problemstillinger innenfor vanlig arbeidsrett og arbeidsrett for statsansatte, men er også sterkt engasjert innenfor forhold omkring skipsarbeidsloven. Vi inviterer til frokostseminarer i våre møtelokaler i “Telegrafen” Christies gt. 3a, 3 etg.

Seminarene henvender seg til ledere, mellomledere, internjurister, deg med personalansvar, HR-ledere og alle andre som ønsker faglig påfyll knyttet til arbeidslivets utfordringer og spilleregler.

Vi serverer kaffe og noe å bite i fra kl. 08:00, med faglig gjennomgang fra kl. 08:30 -10:00.

Seminarene er gratis. Flere av firmaets arbeidsrettsadvokater vil være tilgjengelige for en uformell prat før og etter seminarene.Ved spørsmål ta kontakt på arrangement.bergen@svw.no

Påmelding