Viking Ventures suksessoppskrift
v/Viking Venture
Viking Venture er et norsk aktivt eierfond med fokus på teknologivirksomheter med internasjonalt potensiale. Viking Venture har siden starten i 2001 investert i mer enn 40 teknologiselskap og gjennomført mer enn 20 exits. Noen av selskapene er Itslearning, Signicat, Safetel, Nacre, MaXware og Navita. Til sammen har Viking Venture solgt selskaper med verdi på over kr. 5 milliarder. Managing Partner Erik Hagen vil fortelle oss hva de ser etter i potensielle oppkjøp og hvordan de jobber med å utvikle sine porteføljeselskaper for å maksimere verdien ved neste salg.

Hvilken multippel vil du ha når du selger?
v/Nordhaven
Nordhaven Corporate Finance er en av Nordens største M&A rådgivere innen teknologi, og har bistått i transaksjoner verdt mer enn kr. 9 milliarder. Nylig har vi vært rådgivere for Sherpa Consulting, F-Secure, Elisa, Holte, Rovio og Tripletex. Partnere Lars Kristian Solberg og Jarle Mørk vil fortelle litt om de viktigste verdidriverne for et SaaS selskap og mulighetene for eksisterende aksjonærer i partnerskap med et aktivt eierfond.

Hva kan du forvente og hva må du akseptere?
v/Simonsen Vogt Wiig
Simonsen Vogt Wiig er et av Norges største advokatfirmaer og blant de fremste rådgiverne innen teknologi. Vi har bl.a. bistått I følgende transaksjoner: Telias kjøp av Get, Ferds kjøp av Mnemonic, salg av Autostore til EQT, PowerTech, Symfoni Software til Fujitsu, Your.MD, Zwipe, Elastic, salg av Mytos til TechStep, kjøp av Merit Globe for Infor. Partnere Thom Erik Borgen og Henning Øvrebø vil fortelle litt om hva du som aksjonær/gründer må forvente av vilkår og bindinger fra investor og hva som er markedspraksis.

Velkommen!

Påmelding