Kunstig intelligens er uten tvil vår tids største gamechanger. Men hvordan kan vi bruke teknologien godt og riktig? Du får høre om siste utvikling innen AI og innsikt i skjæringsfeltet mellom AI-teknologi og juss! SVWs egne eksperter vil sammen med flere gjester belyse aktuelle faglige temaer som personvern, sikkerhet og rettighetsspørsmål i lys av AI.

Mer detaljert informasjon om arrangementet, agenda og foredragsholdere vil følge rett etter ferien, men vi kan allerede nå røpe at DNV stiller med et spennende foredrag om digital sikkerhet i leverandørkjeden. Vi vil også få høre om hvordan Huddly bruker AI for å skape en helt spesiell opplevelse og effekt, med foredraget Intelligent Cameras – AI on the Edge. Dette blir høstens happening innenfor tech law, så gå ikke glipp av muligheten til å sikre deg plass allerede i dag!

Arrangementet er gratis for deltakere og avholdes i Simonsen Vogt Wiigs lokaler på Filipstad Brygge 1 i Oslo. Det blir mingling, noe godt i glasset og fingermat i etterkant av det faglige innholdet. Det er begrenset antall plasser, påmelding gjøres her.

Arrangementet er forbeholdt SVWs klienter og forretningsforbindelser.

Meld deg på her