Til bransjer

Private Equity

Vår Private Equity-gruppe har betydelig erfaring med å håndtere komplekse PE-transaksjoner, ofte med grensekryssende elementer.

Vi bistår selgere og potensielle kjøpere i bilaterale transaksjoner og strukturerte auksjonsprosesser, og med såvel plattforminvesteringer som tilleggsoppkjøp. Våre advokater bistår jevnlig flere av de toneangivende nordiske og internasjonale PE-aktørene i markedet.

Vi rådgir i hele livsløpet til en investering, fra det opprinnelige oppkjøpet til exit, herunder med MIP-programmer, aksjonæravtaler, løpende portco-arbeid mv. Vi etablerer alltid skreddersydde team tilpasset hvert oppdrag ut fra størrelse, kompleksitet og behov for inngående bransjekompetanse.

Extremely professional in all matters. Excellent in negotiations, flexible, goal-oriented, always “on line” with quick feedback – e-mails, phone and drafts. Positive and easy going individuals.

- Legal 500

Simonsen Vogt Wiig is a strong performer in Norway across the spectrum of financial and corporate work.

- IFLR1000

Kontaktpersoner

Kristoffer Birkelands ekspertise omfatter Private Equity, Venture Capital og industriell M&A.
Han bistår både finansielle og industrielle klienter i alle ledd av transaksjonsprosessen, fra de innledende forhandlinger til signering og gjennomføring.
Gøran har bred erfaring innen selskapsrett og kontraktsrett, herunder bistand med egenkapitaltransaksjoner, kjøp- og salg av bedrifter, emisjoner, fisjoner og fusjoner, restrukturering og omorganisering av bedrifter.