Til bransjer

Private Equity

Vår Private Equity-gruppe har betydelig erfaring med å håndtere komplekse PE-transaksjoner, ofte med grensekryssende elementer.

Vi bistår selgere og potensielle kjøpere i bilaterale transaksjoner og strukturerte auksjonsprosesser, og med såvel plattforminvesteringer som tilleggsoppkjøp. Våre advokater bistår jevnlig flere av de toneangivende nordiske og internasjonale PE-aktørene i markedet.

Vi rådgir i hele livsløpet til en investering, fra det opprinnelige oppkjøpet til exit, herunder med MIP-programmer, aksjonæravtaler, løpende portco-arbeid mv. Vi etablerer alltid skreddersydde team tilpasset hvert oppdrag ut fra størrelse, kompleksitet og behov for inngående bransjekompetanse.

Extremely professional in all matters. Excellent in negotiations, flexible, goal-oriented, always “on line” with quick feedback – e-mails, phone and drafts. Positive and easy going individuals.

- Legal 500

Simonsen Vogt Wiig is a strong performer in Norway across the spectrum of financial and corporate work.

- IFLR1000

Kontaktpersoner

Mathias har betydelig transaksjonserfaring, og har i en årrekke bistått en rekke nasjonale og internasjonale klienter (både finansielle og industrielle) med kjøp og salg av virksomheter.
Christoffer har bred erfaring med rådgivning knyttet til transaksjonsprosesser og eierspørsmål, herunder due diligence, aksjekjøps-, aksjonær- og investeringsavtaler, finansiering m.m.
Gøran har bred erfaring innen selskapsrett og kontraktsrett, herunder bistand med egenkapitaltransaksjoner, kjøp- og salg av bedrifter, emisjoner, fisjoner og fusjoner, restrukturering og omorganisering av bedrifter.