China Desk

Kina er en økonomi i konstant vekst og kinesiske selskaper er stadig mer aktive internasjonalt.

Forretningsrelasjoner mellom Norge og Kina har opplevd en stor utvikling de siste årene, både i form av norske investeringer i Kina, kinesiske investeringer i Norge, og forretningsmessig samarbeid mellom norske og kinesiske selskaper. Med normaliseringen av den politiske situasjonen mellom landene er det ventet at bilaterale investeringer vil øke ytterligere de kommende år.

Som et fullservice advokatfirma bistår Simonsen Vogt Wiig jevnlig norske selskaper, personer og investorer med forretningsvirksomhet relatert til Kina, samt kinesiske parter med virksomhet i Norge. Flere av våre advokater har arbeidserfaring fra Asia og gjennom vårt kontor i Singapore er vi godt posisjonert til å håndtere oppdrag relatert til Kina.

For å kunne bistå klienter i relasjon til Kina på best mulig måte har Simonsen Vogt Wiig etablert en China Desk som består av advokater med ekspertise på ulike kjerneområder.

Attracts regular cross-border mandates from a global client base, demonstrating notable experience on transactions involving Asian parties.

Chambers and Partners
Beskrivelse på kinesisk

挪威是投资家和创业者的世外桃源。它为当地和国际企业提供稳固的商业环境。
中国的经济蒸蒸日上。中国企业也在国际商坛上越来越活跃。近几年来,中国在挪威的投资稳步增长。随着中·挪政治关系的正常化,未来的双边投资必定与日俱增。

Simonsen Vogt Wiig律师事务所(SVW)能提供全面的律师服务。无论是挪威法律或是与挪威有关的事项,SVW长期以来都为中国企业、人士及投资家提供多层次的法律服务。

SVW的多名律师也有在新加坡办事处工作的资深经验,因此对各个亚洲国家的法律制度非常熟悉。

SVW 新成立的中国服务台专为中国当事人和投资于中国的挪威当事人提高服务。中国服务台是由来自各个主要行业的律师组成的。