Hjem / Innsikt / Advokat/advokatfullmektig - restrukturering og insolvens

Advokat/advokatfullmektig - restrukturering og insolvens

Simonsen Vogt Wiig søker advokat/advokatfullmektig med 2-4 års erfaring innen bobehandling til vårt team i Oslo.
karriere_topp

Vil du bli med å styrke vårt fagområde innen restrukturering og insolvens?

Simonsen Vogt Wiig opplever økt oppdragsmengde og styrker satsningen på insolvens- og restrukturering.

I Oslo styrker vi vårt team og søker en advokat/advokatfullmektig med 2-4 års erfaring fra bobehandling.  Vi ser etter deg som har lyst til å arbeide med insolvens og bobehandling og som ønsker å bli en del av at forretningsorientert og faglig sterkt miljø, hvor du får jobbe i team og utvikle deg.

På landsbasis er Simonsen Vogt Wiig nå et av de ledende insolvens- og restruktureringsmiljøene og har i dag totalt 8 bostyrere og rekonstruktører ved kontorene i Oslo, Bergen, Kristiansand og Trondheim.  Våre konkursadvokater oppnevnes ofte som bostyrere i store og kompliserte konkurser.

Vi rådgir ofte norske og internasjonale aktører i forbindelse med restrukturering og andre insolvensrettslige problemstillinger. I tillegg bistår vi banker og finansinstitusjoner med kredittsikring og refinansiering av utsatte engasjement. Erfaring med misligholdte engasjement, refinansiering og restrukturering kan derfor også være relevant.

Vi ser primært etter kandidater med 2-4 års erfaring, men andre kandidater med erfaring eller interesse for insolvens og restrukturering kan også søke.

Hos oss får du:

  • Jobbe i team med erfarne og dyktige advokater
  • En sentral rolle innen bobehandling
  • Ansvar og selvstendige oppgaver
  • Være del av et sterkt fagmilø
  • Splitter nye lokaler på Filipstad Brygge/Tjuvholmen med flott kantine og treningsfasiliteter
  • Et uformelt og hyggelig miljø, med gode sosiale og faglige tilbud
  • Gode muligheter for karriere- og kompetanseutvikling

Nysgjerrig på å høre mer om rollen og hvordan det er å jobbe hos oss? Ta kontakt med Frank C. Aase for en uformell prat.

Søknadsfrist: 30. april.

Søk stillingen her

Simonsen Vogt Wiig er et av landets største advokatfirmaer med mer enn 180 advokater og kontorer i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim, Tromsø og Singapore. SVW er sentralt plassert i markedet med et stadig økende tilfang av oppdrag. Vi styrker vår satsning på restrukturering og insolvens.