Hjem / Innsikt / Advokat innen fornybar energi

Advokat innen fornybar energi

Vi søker advokat med erfaring og interesse for fornybar energi til vårt team i Oslo.
svw-team-på-terrassen

Simonsen Vogt Wiig er et av landets største advokatfirmaer med mer enn 180 advokater, og kontorer i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim, Tromsø og Singapore. SVW er sentralt plassert i markedet med et godt og stadig økende tilfang av oppdrag. Vi har som strategi å forstå og være best på det siste innen fornybarsektoren.

Vil du bli med på vår vekst innen fornybar?  

Vi er i sterk vekst og er i dag involvert i en betydelig andel av de nye fornybarprosjekter i Norge og jobber også med mange prosjekter onshore i andre nordiske land, samt offshore i Europa og andre verdensdeler.

Vi trenger flere advokater som har erfaring med avtaler og komplekser av avtaler innen utvikling, tilvirkning, utbygging/installasjon og drift av energi- og infrastrukturanlegg til lands og til sjøs.

Vi ser etter deg som har lyst til å arbeide med fornybar energi og klimarelaterte investeringer i et forretningsorientert og faglig sterkt miljø hvor du får jobbe i team og utvikle deg.

Vi bistår norske og internasjonale aktører innen blant annet utbygging av offshorevindkraft, hydrogen-, ammoniakk og metanolfabrikker, biofuel- og biogassanlegg, CCS-relaterte investeringer og SAF. Våre oppdragsgivere er prosjekteiere, investorer, kjøpere, banker og leverandører og bistår med organisering av og innhenting av kapital, legging av kontraktsstrategier, kontraktsforhandlinger, kvalitetssikring av kontrakter, oppfølging under bygging og tvister.

Vi ser for oss at du har et ønske om å etablere deg som en ledende fagperson utad og være med på å fortsette å bygge ut vårt team og virksomhet.  Vår kultur er kjent for å være inkluderende med et felles mål om å lykkes.

Stillingskategori er åpen og avhenger av erfaring og rolle som skal fylles.

Nysgjerrig på å høre mer om rollen og teamet? Ta kontakt med Partner Peter Aall Simonsen for en uformell prat på telefon 920 23 789 / e-post pes@svw.no

Søknadsfrist: 28.2.2024

Søk stillingen her