Hjem / Innsikt / Advokater til vårt team i Tromsø

Advokater til vårt team i Tromsø

Vi opplever stor sakspågang og ser behov for å styrke teamet i Tromsø med flere advokater.
4668x_test

Ved vårt kontor i Tromsø kan vi tilby en stimulerende arbeidshverdag i et av de ledende forretningsjuridiske kompetansemiljøene. Hos oss blir du en del av et sterkt faglig og forretningsorientert miljø og vi vil sørge for at du løpende blir en dyktigere fagperson og en bedre rådgiver.

Har du et bredt interessefelt?
Vi bistår løpende eiendomsselskaper, tilretteleggere, investorer og utviklere med eiendomstransaksjoner, utviklingsprosjekter, samarbeidsavtaler, offentlige anskaffelser, plan- og byggesaksprosesser, og forhandling av leieavtaler mv.

Vi trenger deg med 2 eller flere års erfaring og interesse for;

  • Entrepriserett
  • Transaksjoner innen eiendom og selskaper
  • Offentlige anskaffelser
  • Næringsleie
  • Arbeidsrett

Har du et interesse for noen av områdene over og lyst til å bli en del av et forretningsorientert og sterkt fagmiljø, hvor du får jobbe i team, være i direkte kontakt.

For ytterligere spørsmål om stillingene kan du kontakte partner Ørjan Nilsen.

Søknadsfrist: 01.03.2023

Søk stillingen her

Simonsen Vogt Wiig er et ledende forretningsjuridisk advokatfirma med kontor i de største byene i Norge samt Singapore. Våre 180 advokater bistår alle sentrale bransjer, og bygger varige relasjoner med våre klienter ved å kombinere inngående forretningsforståelse og juridisk spisskompetanse i rådgivningen. Høy kvalitet i alle ledd skal være førende for vår virksomhet. Gjennom samarbeid og tilgjengelighet tilrettelegger vi for relevant og effektiv kommunikasjon og rådgivning til våre klienter. Vi har kapasitet til å kunne være både spesialiserte og allsidige, og ekspertise til å kunne løse de mest krevende problemstillingene og de største oppdragene.