Hjem / Innsikt / Frokostseminar: Det nye betalingsaktører og finanssektoren har ventet på skjer nå - PSD2 innføres i norsk rett 1. april!

Frokostseminar: Det nye betalingsaktører og finanssektoren har ventet på skjer nå - PSD2 innføres i norsk rett 1. april!

Når den offentligrettslige delen av PSD2 trer i kraft den 1. april åpner det seg et helt nytt landskap for betalingstjenester. Simonsen Vogt Wiig inviterer til frokost og faglig oppdatering med foredragsholdere som er toppranket innen sine felt.
Nfc payment

Den tradisjonelle finansnæringens monopol på betalingstjenester og på kundenes kontoinformasjon faller nå bort. Finansnæringen vil møte konkurranse fra nye typer aktører. Er det slik at Amazon, Facebook, Google og Snapchat kommer til å ta over markedet for betalingstjenester? Hvordan påvirkes kortselskapene av de nye reglene? Hvilke problemstillinger rundt personvern reiser de nye betalingstjenestene?

De nye reglene skaper både utfordringer og muligheter. Vår finansregulatoriske avdeling ved partnere Morten W. Winther (Fintech) og Thomas Olsen (Personvern) vil guide deg gjennom hva de nye reglene betyr i praksis.

Tid: 6. mars 2019 kl. 08.30 – 09.30 (frokost serveres fra kl 08.00)
Sted: Simonsen Vogt Wiigs lokaler på Filipstad Brygge 1, Oslo

Velkommen!

Simonsen Vogt Wiigs finansregulatoriske avdeling har omfattende erfaring knyttet til alle finansregulatoriske forhold. Vi bistår blant annet forretningsbanker, sparebanker, forsikringsselskaper, verdipapirforetak, forvaltningsselskaper og andre institusjoner i finansbransjen, og er eneste norske advokatfirma som er topprangert av Chambers på Fintech i 2019.