Hjem / Innsikt / Nye partnere i Simonsen Vogt Wiig

Nye partnere i Simonsen Vogt Wiig

Det gleder oss å meddele at Trine Vabog, Kristoffer Birkeland, Jahn Egil Osestad og Siri Merethe Rønning er tatt opp som nye partnere i Simonsen Vogt Wiig fra 1. januar 2023.
FC7B6160

Trine Vabog er tilknyttet Teknologi og media-teamet i Oslo. Trine er blant Norges fremste IT-advokater og arbeider med komplekse IKT-anskaffelser og IKT-kontrakter på kunde- og leverandørsiden. Hun har svært god kompetanse og forståelse innen IKT-området, betydelig erfaring som prosjektleder og forhandlingsleder for IKT-anskaffelser og bistår aktører innen offentlig og privat sektor.

Kristoffer Birkeland er en del av Corporate M&A-teamet i Oslo. Han har omfattende erfaring innen Private Equity, Venture Capital og industriell M&A. Kristoffer håndterer jevnlig komplekse transaksjoner, ofte med et internasjonalt tilsnitt.

Jahn Egil Osestad er tilknyttet Simonsen Vogt Wiigs kontor i Kristiansand. Jahn Egil har omfattende kompetanse og erfaring med juridiske problemstillinger innenfor energisektoren, i særdeleshet knyttet til nettbransjen, hvor han bistår norske nettselskaper med energirettslige problemstillinger, kontrakter og komplekse anskaffelsesprosjekter.

Siri Merethe Rønning jobber ved Simonsen Vogt Wiig Trondheim. Hun har mer enn 20 års erfaring med problemstillinger relatert til forretnings- og organisasjonsutvikling. Siri har bred operasjonell arbeidserfaring fra privat næringsliv og offentlig eide selskaper, og bistår innenfor områder som ESG og bærekraft, fast eiendom, arbeidsrett og generell selskapsrett.

“Det er svært hyggelig å kunne annonsere hele fire partneropprykk fra egne rekker. De fire er erfarne og dyktige advokater, og svært verdsatte kolleger. Vi er stolte over å ønske dem velkommen i partnerskapet!”, sier Managing partner Mona Søyland.

Kontaktpersoner