Hjem / Innsikt / Simonsen Vogt Wiig Bergen søker advokatfullmektig/ advokat

Simonsen Vogt Wiig Bergen søker advokatfullmektig/ advokat

Simonsen Vogt Wiig er et av landets største advokatfirmaer med mer enn 180 advokater og kontorer i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim, Tromsø og Singapore. Vi ser nå etter en advokatfullmektig/advokat innenfor havbruk til vårt kontor i Bergen.
Fotograf Johannes Vang @ Løtvedt - ved all ekstern publisering skal fotografens navn oppgis-8474

Simonsen Vogt Wiig er et av landets største advokatfirmaer med 180 advokater og leverer juridiske tjenester til næringslivet og det offentlige. Vi har kontorer i de største byene i Norge samt Singapore. Vårt kontor i Bergen arbeider lokalt, nasjonalt og internasjonalt, og kombinerer lokalkunnskap med bredde innen generell forretningsjus og spisskompetanse innen bl.a. sjørett, entreprise, skatterett, finansiering, insolvens og arbeidsrett. Kontoret teller i dag rundt 30 advokater og holder til i Telegrafen, midt i hjertet av Bergen.

Havbruk er en næring som blir stadig viktigere i Norge og som er i drivende utvikling. Simonsen Vogt Wiig har i dag et faglig sterkt og anerkjent miljø innen havbruk, med en klientportefølje som består av alt fra børsnoterte selskaper til mindre familiebedrifter og lokalt eide virksomheter. Med vår lange og brede erfaring bistår vi i alle situasjoner der aktørene har behov for juridisk bistand, typiske eksempler er etablering og eierskap, kjøp og salg av driftsmidler og de produkter næringen omsetter, samt regulatoriske forhold og myndighetskontakt. Vi har blant annet spesialkompetanse knyttet til offentlig regulering av virksomhetene, herunder eierskap, omsetning av fartøy, kvoter og konsesjoner.

Vi ønsker å utvide avdelingen med en advokatfullmektig /advokat. Vi ser etter jurister med noen års erfaring fra offentlig eller privat virksomhet, men nyutdannede jurister kan også gjerne søke. Søkere med erfaring fra virksomheter med særlig tilknytning til Havbruk vil bli foretrukket, men alle med særlig interesse for fagfeltet er interessante. Du vil arbeide innenfor firmaets satsning på Havbruk og ta del i hele bredden av spennende og varierte utfordringer og problemstillinger som Havbruk består av.

Hos oss får du:

  • Jobbe i et sterkt, anerkjent og sosialt fagmiljø
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode muligheter for karriere- og kompetanseutvikling

Tiltredelse så snart som mulig

Har du spørsmål, ta kontakt med partner Bjørn Åge Hamre.