Hjem / Innsikt / Simonsen Vogt Wiig søker advokat/advokatfullmektig i Oslo

Simonsen Vogt Wiig søker advokat/advokatfullmektig i Oslo

Simonsen Vogt Wiig er et ledende forretningsjuridisk advokatfirma med kontor i de største byene i Norge samt Singapore. Vi ser nå etter en advokat/advokatfullmektig til vårt Teknologi og Media team.
4817x

Simonsen Vogt Wiig er et av landets største advokatfirmaer med 180 advokater og leverer juridiske tjenester til næringslivet og det offentlige. Vi har kontorer i de største byene i Norge samt Singapore. Simonsen Vogt Wiig har landets største fagmiljø innenfor informasjonsteknologi, digitalisering og personvern. Vi søker etter flere dyktige medarbeidere til vårt team i Oslo.

Teknologi og Media teamet er topprangert av både Finansavisen, Chambers og Legal 500. Kjerneområder i vår IT-praksis inkluderer bistand ved strategisk outsourcing, systemimplementeringer, software lisensavtaler, skytjenesteavtaler, agile utviklingsavtaler, teknologitvister, digitaliseringsprosesser innenfor en rekke bransjer (finans, landbruk, helse, bygg, shipping osv.) samt bistand til innovative teknologiselskaper og start-ups.

Har du interesse for:

  • Teknologi, IT og digitalisering
  • Immaterialrett
  • Forhandlinger
  • Kommersiell kontraktsrett

Har du lyst til å bli en del av et forretningsorientert og sterkt fagmiljø, hvor du får jobbe i team og utvikle deg?  Vi ser etter deg som er faglig sterk og er en energisk advokat/advokatfullmektig innen IKT-rett og kontraktsrett. En stor del av arbeidet foregår på engelsk, og skriftlige så vel som muntlige ferdigheter vil bli lagt vekt på.

Søknadsfrist: 14.9.20.

Søk stillingen her