Hjem / Innsikt / Simonsen Vogt Wiig søker advokater/advokatfullmektiger i Trondheim

Simonsen Vogt Wiig søker advokater/advokatfullmektiger i Trondheim

Simonsen Vogt Wiig jakter nye talenter, og vi ser nå etter fire nye advokater/advokatfullmektiger til vårt kontor i Trondheim.
FC7B6160

Vårt kontor i Trondheim er i vekst og søker etter flere advokater/advokatfullmektiger innenfor områdene entreprise, fast eiendom, selskapsrett, insolvensrett og arbeidsrett. Erfaring innen ett eller flere av disse områdene er en fordel, men dette er ikke avgjørende.

Årets kandidater oppfordres også til å søke.

Vi ser etter faglig dyktige, utadvendte og energiske personer med et proaktivt klientfokus. Kommersiell forståelse og vilje til å yte service er grunnleggende for måten vi jobber på.

Simonsen Vogt Wiig i Trondheim har 33 medarbeidere, hvorav 26 advokater/advokatfullmektiger. Vi er opptatt av å være en dyktig medspiller for det offentlige og næringslivet i Midt-Norge.

I Simonsen Vogt Wiig får du spennende muligheter i et sterkt forretningsjuridisk kompetansemiljø. Du blir en del av et meget godt arbeidsmiljø lokalt, og et av de største juridiske fagmiljøene nasjonalt. Lønn og tiltredelse fastsettes etter nærmere avtale.

Søk stillingen her

Søknadsfrist er 14. juli 2020.

Ved spørsmål om stillingen kontakt partner Marianne Kartum.