Hjem / Innsikt / Simonsen Vogt Wiig Tromsø søker etter advokater/ advokatfullmektiger

Simonsen Vogt Wiig Tromsø søker etter advokater/ advokatfullmektiger

Simonsen Vogt Wiig er et ledende forretningsjuridisk advokatfirma med 180 advokater og kontorer i de største byene i Norge samt Singapore. Vi søker nå etter to advokater/advokatfullmektiger til vårt kontor i Tromsø.
Aerial view of Tromso, Norway

Tromsøkontoret har et godt juridisk fagmiljø og betjener de sentrale bransjene i regionen. Vi bistår offentlige og private aktører, internasjonale så vel som nasjonale. Kontoret har rammeavtale med flere kommuner i Nord-Norge og derav også et stort sakstilfang innenfor offentlig sektor. Sentrale fagfelt innen privat og offentlig sektor er, fiskerirett, arbeidsrett, entrepriserett, forvaltningsrett, kontraktsrett, selskapsrett og transaksjoner.

Vi søker nå etter to advokater eller advokatfullmektiger til vårt kontor i Tromsø. Vi ser etter utadvendte og energiske personer med proaktivt klientfokus. Kommersiell forståelse og vilje til å yte service er grunnleggende for måten vi jobber på. Nyutdannede eller kandidater som vil avslutte sin utdanning i 2018 er velkommen til å søke.

Simonsen Vogt Wiig i Tromsø kan tilby en stimulerende arbeidshverdag i et av de ledende forretningsjuridiske kompetansemiljøene i Nord-Norge. Vi leverer juridiske tjenester til næringslivet i full bredde. I Simonsen Vogt Wiig får du spennende muligheter innen karriere- og kompetanseutvikling, konkurransedyktige betingelser, og du blir en del av et meget godt arbeidsmiljø.