Hjem / Innsikt / Vårt kontor i Oslo søker advokat innen arbeidsrett

Vårt kontor i Oslo søker advokat innen arbeidsrett

Simonsen Vogt Wiig er et av landets største advokatfirmaer med 180 advokater og leverer juridiske tjenester til næringslivet og det offentlige. Vi har kontorer i de største byene i Norge samt Singapore og bistår virksomheter i privat og offentlig sektor i forbindelse med blant annet omorganiseringer, nedbemanninger, virksomhetsoverdragelser og individuelle personalsaker. Vi rådgir HR-avdelinger, juridiske avdelinger og ledelse i store norske og internasjonale selskaper på tvers av bransjer.
FC7B6195

Vår avdeling for arbeidsrett i Oslo bistår arbeidsgivere med alle typer arbeidsrettslige spørsmål. Hos oss får du jobbe i et team med faglig dyktige og entusiastiske advokater som er opptatt av å bli godt kjent med klientene for å kunne gi presise og tydelige råd.

Vi søker deg som har erfaring med å jobbe med arbeidsrettslig rådgivning; enten fra advokatfirma, arbeidsgiver- eller arbeidstakerorganisasjon eller inhouse. Du må være faglig sterk, ha god formidlingsevne og trives i advokatrollen. Har du disse egenskapene vil vi gjerne snakke med deg uansett om du har kort eller lang erfaring.

Søknadsfrist: 31. oktober 2020

Søk stillingen her