Hjem / Innsikt / Advokat/advokatfullmektig Kristiansand

Advokat/advokatfullmektig Kristiansand

Er du advokat/advokatfullmektig med erfaring og interesse for eiendom og entreprise eller M&A og selskapsrett? Simonsen Vogt Wiig søker nå 2-3 nye kollegaer til vårt kontor i Kristiansand.
forside_topp

Simonsen Vogt Wiig er et av landets største advokatfirmaer med mer enn 180 advokater, og kontorer i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim, Tromsø og Singapore. SVW er sentralt plassert i markedet med et godt og stadig økende tilfang av oppdrag, og vi ønsker å ta enda større andeler av et voksende marked på Sørlandet. 

Vil du bli med på vår vekst på Sørlandet?

Vårt kontor i Kristiansand opplever en sterk vekst, med tilfang av oppdrag både lokalt, regionalt og nasjonalt innenfor en rekke forretningsområder. Innenfor eiendom og entreprise samt M&A og selskapsrett ser vi derfor etter flere medarbeidere som kan bidra til å levere på det tilfang vi allerede får, samt bidra til ytterligere vekst.

Vi ser etter personer med 1-3 års erfaring som advokat/advokatfullmektig i et forretningsjuridisk miljø. Vi ønsker deg som har kommersiell forståelse, nasjonal/internasjonal orientering og som motiveres av å levere høy kvalitet og service til våre klienter.

Hos oss blir du del av et sterkt faglig og utpreget forretningsorientert som er inkluderende og med et godt sosialt felleskap. Vi har moderne lokaler i Kristiansand sentrum med gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Eiendom- og entrepriseteamet vårt bistår lokale og regionale entreprenører, byggherrer og utviklere innenfor en rekke næringer med hele prosessen fra kjøp av tomt, reguleringsarbeid, inngåelse av entreprisekontrakter, salgsarbeid, seksjonering, byggesak osv. I entrepriseprosjekter bistår vi entreprenører og byggherrer både med inngåelse av kontrakter, håndtering av endringer og tvister underveis, samt ev. sluttoppgjørstvister i og utenfor domstolene. Teamet har også en sentral rolle knyttet til utarbeidelse av standarder, avtaleutforming og prosjektgjennomføring for nettbransjen nasjonalt.

M&A og selskapsretts-teamet vårt bistår i transaksjoner innenfor en rekke bransjer. Vi bistår også kundene knyttet til kapitalforhold, omstrukturering, eierstyring og selskapsledelse mv. Kundene er både regionale, nasjonale og internasjonale.

Stillingskategori er åpen og avhenger av erfaring og rolle som skal fylles. Tiltredelse etter nærmere avtale.

Nysgjerrig på å høre mer om rollen og mulighetene? Ta kontakt med partner Atle Berentsen eller partner Anders Lindseth.

Søknadsfrist: 28.4.2024

Søk stillingen her