Hjem / Innsikt / Jurist/advokat til vårt personvern- og complianceteam i Oslo

Jurist/advokat til vårt personvern- og complianceteam i Oslo

Vi opplever stadig større sakspågang og ser behov for å styrke personvern- og compliance-teamet i Oslo.
1699x

Simonsen Vogt Wiig er et av landets største advokatfirmaer med 180 advokater og leverer juridiske tjenester til næringslivet og det offentlige. Vi har landets største fagmiljø innenfor informasjonsteknologi, digitalisering, personvern og compliance. Simonsen Vogt Wiig har kontorer i de største byene i Norge samt i Singapore.

Personvernteamet vårt er topprangert av både Finansavisen, Chambers og Legal 500. Kjerneområdene inkluderer bistand til mellomstore og store virksomheter innen sentrale bransjer som teknologi, media, bank, finans, helse, shipping, olje og energi. Vi bistår med etterlevelse av personvernkrav ved implementering av ny og avansert teknologi, rådgivning i digitaliseringsprosesser samt bistand til innovative teknologiselskaper og start-ups. Videre bistår vi med rådgivning innen ulike rettsområder som for eksempel ESG og bærekraft, herunder bistår vi med utvikling og kvalitetssikring av compliance-rammeverk og gjennomføring av due diligence i tilknytning til virksomhetstransaksjoner og andre finansielle prosesser.

Hvem er du?

Du har mellom 2-7 års erfaring fra arbeid med personvern og compliance. I tillegg til din interesse for personvern, teknologi og compliance, ønsker du å bli en del av et forretningsorientert og sterkt fagmiljø hvor du får jobbe i team. Samtidig liker du å ta selvstendig ansvar for større oppgaver og er vant til å sjonglere flere vanskelige spørsmål samtidig. Ønsker du å være i direkte kontakt med kundene og ha gode muligheter til å utvikle deg? Da håper vi å høre fra deg!

Vi ser etter en initiativrik og faglig sterk jurist eller advokat innen personvernrett og compliance. En stor del av arbeidet foregår på engelsk, og skriftlige så vel som muntlige ferdigheter vil bli lagt vekt på.

For ytterligere spørsmål ta kontakt med Thomas Olsen eller Malin Tønseth.

Søknadsfrist: 11.4.22

Søk stillingen her