Hjem / Innsikt / Nye partnere ved Simonsen Vogt Wiig Stavanger

Nye partnere ved Simonsen Vogt Wiig Stavanger

Det gleder oss å presentere Nikolai Brøvig og Kjell Erik Grøsfjeld som nye partnere ved Simonsen Vogt Wiig Stavanger fra januar 2021.
Firmanyheter3

Nikolai Brøvig er spesialisert innen petroleums- og naturressursrett, herunder HMS og miljørettslige problemstillinger. Han har også utstrakt erfaring med personvernrett og annet compliance-rammeverk. Nikolai har lang erfaring med å bistå nasjonale og internasjonale myndigheter og selskaper med regulatoriske og kontraktsrettslige problemstillinger. Han har fra tidligere erfaring fra Olje- og energidepartementet, og er i tillegg til jurist og advokat utdannet siviløkonom. Nikolai har vært tilknyttet Simonsen Vogt Wiig siden 2011, og Stavangerkontoret siden 2013.

Kjell Erik Grøsfjeld har spesialkompetanse innen bygg og eiendom, med særlig fokus på eiendomsutvikling. I tillegg bistår han i arbeidsrett, IT-rett, generell forvaltningsrett, granskning og tvisteløsning. Han har vært ansatt i Simonsen Vogt Wiig i 11 år tidligere, og har de siste 4 årene drevet eget advokatfirma med fokus på eiendom. Kjell Erik har en MBA fra Cambridge og er sertifisert advokatmekler. Han har også omfattende erfaring fra offentlig sektor som folkevalgt i over 20 år, og fra beredskap og krisehåndtering som militærjuridisk rådgiver i 15 år.