Hjem / Innsikt / Simonsen Vogt Wiig Bergen søker advokater/senioradvokater innen arbeidsrett

Simonsen Vogt Wiig Bergen søker advokater/senioradvokater innen arbeidsrett

Vårt kontor i Bergen ser nå etter flere dyktige medarbeidere med særlig interesse innen arbeidsrett.
Fotograf Truls Løtvedt - ved all ekstern publisering skal fotografens navn oppgis-1306

Simonsen Vogt Wiig er et av landets største advokatfirmaer med 180 advokater og leverer juridiske tjenester til næringslivet og det offentlige. Vi har kontorer i de største byene i Norge samt Singapore. Vi bistår virksomheter i privat og offentlig sektor i forbindelse med blant annet omorganiseringer, nedbemanninger, virksomhetsoverdragelser, faktaundersøkelser, varslingssaker og individuelle personalsaker. Vi rådgir HR-avdelinger, juridiske avdelinger og ledelse i store norske og internasjonale selskaper på tvers av bransjer.

SVW Bergen har et ledende juridisk fagmiljø innen arbeidsrett og bistår arbeidsgivere med alle typer arbeidsrettslige spørsmål. Hos oss får du jobbe i et team med faglig dyktige og entusiastiske advokater som er opptatt av å bli godt kjent med klientene for å kunne gi presise og tydelige råd. Vi søker etter en advokat som kan bidra på dette området og oppfordrer særlig kandidater med erfaring med å jobbe med arbeidsrettslig rådgivning om å søke; enten fra advokatfirma, arbeidsgiver- eller arbeidstakerorganisasjon eller in-house. Innenfor fagområdet arbeidsrett er både juridiske og menneskelige faktorer viktige å fokusere på. Du må være faglig sterk, ha god menneskelig forståelse, god formidlingsevne, vilje til å yte service og trives i advokatrollen. Har du disse egenskapene vil vi gjerne snakke med deg uansett om du har kort eller lang erfaring.

Simonsen Vogt Wiig i Bergen kan tilby deg et meget godt arbeidsmiljø hvor du får spennende muligheter til å være del av et sterkt forretningsjuridisk kompetansemiljø som både jobber lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Lønn og tiltredelse fastsettes etter nærmere avtale.

Søknadsfrist: 14.04.2021

Ved spørsmål om stillingen kontakt Trine Lise Fromreide.

Søk stillingen her