Hjem / Innsikt / Simonsen Vogt Wiig Oslo søker advokat/advokatfullmektig innen EU/EØS, offentlige anskaffelser og konkurranserett

Simonsen Vogt Wiig Oslo søker advokat/advokatfullmektig innen EU/EØS, offentlige anskaffelser og konkurranserett

Simonsen Vogt Wiig er et av landets største advokatfirmaer med 180 advokater og leverer juridiske tjenester til næringslivet og det offentlige. Simonsen Vogt Wiig har kontorer i de største byene i Norge samt i Singapore. Vi opplever stadig større sakspågang og ser behov for å styrke EU/EØS – og konkurranserettsteamet i Oslo.
4668x

Vi har omfattende erfaring med EU- og EØS regulatoriske spørsmål, statsstøtte og konkurranserett innenfor en rekke bransjer og fagområder. SVW er også ledende innenfor offentlig anskaffelser og bistår både oppdragsgivere og leverandører. Vi er også en av de største leverandørene av juridiske tjenester til offentlig sektor.

Har du interesse for:

  • EU- og EØS regulatoriske spørsmål
  • Konkurranserett
  • Offentlig anskaffelser

Og har du lyst til å bli en del av et forretningsorientert og sterkt fagmiljø, hvor du får jobbe i team, være i direkte kontakt med kundene og med god mulighet for å utvikle deg?

Vi ser etter en faglig sterk og løsningsorientert advokat/advokatfullmektig innen EU/EØS- og konkurranserett. En stor del av arbeidet foregår på engelsk og et tredjespråk er også en fordel. Skriftlige så vel som muntlige ferdigheter vil bli lagt vekt på.

For ytterligere spørsmål ta kontakt med Jan-Magne Langseth

Søknadsfrist: 02.05.2021

Søk stillingen her