Hjem / Innsikt / Yannis Litinas - ny partner i Simonsen Vogt Wiig

Yannis Litinas - ny partner i Simonsen Vogt Wiig

Vi er glade for meddele at Yannis Litinas er tatt opp som partner i Simonsen Vogt Wiig fra januar 2019.
Firmanyheter2

Yannis Litinas begynte ved vårt Oslokontor som assosiert partner i september 2017, og er tilknyttet vår avdeling for shipping og energi. Yannis er kvalifisert som engelsk Solicitor og har jobbet med internasjonal selskapsrett, shipping og energi i London og Athen, frem til han flyttet til Oslo i 2009.

Han har lang og omfattende erfaring fra shippingtransaksjoner, med fokus på prosjektfinansiering og verdipapirsikkerhet, skipsbygging, chartering, LNG-prosjekter og offshore. Han rådgir klienter innenfor et bredt område, fra forhandlinger og strategisk strukturering og kapitaltilførsel, samt generell kontrakts- og forretningsjus til tvisteløsning og mekling utenfor rettssalen.

Blant Yannis’ klienter er velkjente finans- og investeringshus, internasjonale fond, noen av de største globale skipsrederne og entreprenører og oppstartsselskaper.

“Yannis har bidratt sterkt til å styrke vårt shipping- og energiteam, og vi er glade og stolte over å ønske ham velkommen til partnerskapet,” sier Managing partner Mona Søyland.