Hjem / Innsikt / Fortsatt landets beste på teknologi og digitalisering

Fortsatt landets beste på teknologi og digitalisering

Simonsen Vogt Wiig er også i år rangert som landets beste innen teknologi og digitalisering i Finansavisens advokatundersøkelse. Det gleder oss også å meddele at vi er rangert som landets beste innen personvern.
Server room or server computers.3d rendering.

I tillegg er Thomas Olsen den første individuelle vinneren i kategorien personvern. Personvern er ny kategori i årets advokatundersøkelse, og assosiert partner i Simonsen Vogt Wiig Thomas Olsen er den første vinneren.

Thomas har doktorgrad i personvernrett fra Senter for rettsinformatikk ved UiO og har lang erfaring på området, fra både offentlig og privat sektor. Han har jobbet i Simonsen Vogt Wiig siden 2011 og har i stor grad vært med å bygge opp firmaets personvernpraksis, som i dag består av totalt rundt 20 advokater.

– Dette var veldig morsomt, sier Thomas. – Vi har jobbet veldig fokusert på dette området, og ut mot mange ulike bransjer, så det er hyggelig å få anerkjennelse for innsatsen. Dette er et fagfelt i stadig utvikling, og for eksempel med tanke på GDPR så ser vi en voksende etterspørsel fra våre klienter om bistand med personvernspørsmål.

– At Thomas vant kategorien er virkelig fortjent. Han har en imponerende personvern-CV, og han er bunnsolid med integritet og faglig styrke. Han jobber alltid hardt for å være best innenfor sitt segment, sier managing partner Mona Søyland til Finansavisen.