Hjem / Innsikt / Nye partnere i Simonsen Vogt Wiig

Nye partnere i Simonsen Vogt Wiig

Vi har gleden av å presentere Thomas Talén, Malin Tønseth og Thomas Olsen som nye partnere ved Simonsen Vogt Wiig i Oslo.
FC7B6195

Thomas Talén tiltrer Simonsen Vogt Wiigs team innenfor arbeidsrett. Han kommer fra Deloitte og har bred erfaring med utarbeidelse og implementering av ulike Compliance program, gjennomføring av faktaundersøkelser/gransking samt håndtering av varslingssaker. I tillegg bistår han nasjonale og internasjonale klienter ved virksomhetsoverdragelser, omorganisering/nedbemanning samt individuelle personalsaker.

“Rekrutteringen av Thomas er et spennende tilskudd til vårt arbeidsrettsteam, og bidrar til å styrke en avdeling i vekst ytterligere. Vi er svært glade for å ha ham med på laget!” sier Managing partner Mona Søyland.

Malin Tønseth har bred kompetanse innen Compliance, og en unik erfaring fra cyber risk og hendelseshåndtering. Hun er en av Norges fremste eksperter på personvern og informasjonssikkerhet. Som leder for Compliance og risikostyring vil hun også styrke firmaets satsing på ESG og bærekraft. Malin har tidligere vært Head of Data Privacy/Legal Counsel i Norsk Hydro ASA.

Thomas Olsen har omfattende erfaring med personvernrettslige rådgivning for så vel nasjonale som internasjonale klienter. Han har doktorgrad i personvernrett fra Senter for rettsinformatikk og er en av landets fremste eksperter på personvern (GDPR), digitalisering og markedsføring. Thomas har vært tilknyttet Simonsen Vogt Wiig siden 2011, og er leder for firmaets topprankede personvernteam.

“Malin og Thomas er nøkkelpersoner i vår satsning på Teknologi og innovasjon og bidrar sterkt til den spennende utviklingen firmaet står ovenfor innen ESG/compliance og GDPR/personvern. Vi er veldig glade for å kunne ønske begge velkommen i partnerskapet!” sier Mona Søyland.