Hjem / Innsikt / Nye assosierte partnere i Simonsen Vogt Wiig

Nye assosierte partnere i Simonsen Vogt Wiig

Simonsen Vogt Wiig har per 1. juli tatt opp Anne Buan og Trine Vabog som assosierte partnere ved vårt Oslo-kontor.
Firmanyheter2

Anne Buan er tilknyttet vår avdeling for EU/EØS- og konkurranserett, og arbeider primært med offentlige anskaffelser og IT-kontrakter. Hun har betydelig erfaring med strategisk rådgivning, forhandlinger og komplekse anskaffelser fra kundesiden, og bistår både private leverandører og det offentlige i anskaffelsesrettslige spørsmål. Anne er medforfatter på flere fagbøker om offentlige anskaffelser og er ofte brukt som foredragsholder innen temaet.

Trine Vabog er tilknyttet vår avdeling for teknologi og media. Hun har bred erfaring med utarbeiding, forhandling og forvaltning av store og komplekse IT-kontrakter. Trine besitter mange års erfaring fra IT-bransjen, og utmerker seg som en svært sterk fagperson. Hun er sertifisert innen prosjektledelse og sitter dessuten i fagstyret for IT-kontrakter i Dataforeningen, der hun er aktiv i utviklingen av nye kontraktstandarder. Blant Trines klienter finner man velkjente navn både i det offentlige og private næringsliv.

– Anne og Trine er svært sterke advokater innenfor sine felt som både klienter og kolleger setter stor pris på. De startet i SVW i henholdsvis 2008 og 2007, og har bygget opp sine profiler over en årrekke. Vi er veldig stolte over å ønske dem velkommen i partnerskapet, kommenterer Mona Søyland, Managing partner.