Hjem / Innsikt / Nye apper innenfor ESG og bærekraft

Nye apper innenfor ESG og bærekraft

I disse dager lanserer Simonsen Vogt Wiig flere nye apper innenfor bærekraft.
blader

Bærekraft er et viktig satsingsområde for Simonsen Vogt Wiig, både for egen virksomhet og for våre kunder. Vi har vært sertifisert som Miljøfyrtårn i en årrekke, og mangfold og bærekraft er blant våre særlige fokusområder. I tillegg til å jobbe aktivt med definerte bærekraftmål internt, gir vi råd om og leverer digitale løsninger innenfor bærekraft og EU’s taksonomi. Vi bistår våre klienter med å få oversikt over og tilpasse seg de nye reguleringene, og ønsker derigjennom også å bidra til at næringslivet utvikler og velger bærekraftige løsninger.

I disse dager lanserer vi flere nye apper innenfor bærekraft. To av dem er knyttet til EU’s Taksonomi for bærekraftig finans, og skal hjelpe klienter innenfor shippingnæringen og energisektoren med å få oversikt over hvordan taksonomien påvirker deres bedrift.

Se også

En annen ny app vi har lansert er relatert til åpenhetsloven som trer i kraft i løpet av kort tid og som vil påvirke mange virksomheter. Appene skal hjelpe virksomhetene med å få innsikt i nye lover og reguleringer og bedre forstå relativt komplekse spørsmål, på en rask og tilgjengelig måte.

Vi har tatt en prat med ESG & Compliance-ansvarlig i SVW Malin Tønseth rundt de tre bærekraftappene i den første episoden av vår nye podkastserie, “Kort prosess”, som kan høres her.

Les mer om og prøv de nye appene her